Gladheidsbestrijding

Een goede toegankelijkheid van uw kantoor of bedrijfspand voor u en uw medewerkers is heel belangrijk. Met name in de winterperiode kan vanwege gladheid en/of sneeuwval de goede toegankelijkheid van uw kantoor en/of bedrijfspand worden belemmerd. Het gladheid- en sneeuwvrij houden van de voetpaden, fietspaden en (parkeer)terreinen om uw kantoor en/of bedrijfspand is voor veel bedrijven een tijdrovende klus.

Tonny van Elferen Groen-, Grond- & Infratechniek kan u van dienst zijn bij de gladheidbestrijding. Tonny van Elferen Groen-, Grond- & Infratechniek is volledig uitgerust op het gebied van gladheidbestrijding. Wij strooien voetpaden, fietspaden, (parkeer)terreinen en wegen. Tevens is ons materiaal uitgerust met sneeuwschuivers indien de voetpaden, fietspaden, (parkeer)terreinen en wegen sneeuwvrij gemaakt dienen te worden.

Onderdeel van onze gladheidbestrijding kan tevens zijn het preventief strooien van de voetpaden, fietspaden, (parkeer)terreinen en wegen om uw kantoor en/of bedrijfspand. Vanwege het preventief strooien zal de gestrooide oppervlakte niet opvriezen en daardoor derhalve niet glad worden.

U kunt bij ons terecht voor:

– preventief strooien;
– strooien van zout bij gladheid; en
– sneeuwvrij maken van voetpaden, fietspaden, (parkeer)terreinen en wegen.

Voor wie is deze service met name:

– kantoren;
– zorginstellingen;
– schoolpleinen; en
– bedrijventerreinen.

Alle werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen voor een vast bedrag per strooibeurt of een vast bedrag per jaar, afhankelijk van uw wensen.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met Tonny van Elferen opnemen.

Gladheid bestrijden we tijdig want

Uw gladheid is onze zorg!

IMG_0022